Minnesota Wild harkitsee konkarimaalivahti Devan Dubnykin sopimuksen ulosostamista, kirjoittaa The Athleticin sisäpiiritoimittaja Michael Russo.

Wildin pitkäaikaisen luottotoimittajan mukaan seurajohto miettii tosissaan 4,3 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan 34-vuotiaan Dubnykin ulosostamista sopimuksestaan vuosi ennen sen umpeutumista. Parin vuoden takainen tähtivahti romahti tällä kaudella pahemman kerran pelaten runkosarjassa 30 ottelua heikoin tilastoin (3,35 ja 89,0%).

Russo uskoo Wildin luottavan alkavalla kaudella ykköstorjujan vastuut Alex Stalockille. Miehen kirittäjäksi olisi tarjolla päättyneellä kaudella farmiliiga AHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Kaapo Kähkönen. 24-vuotias suomalaistorjuja pääsi kokeilemaan jo tällä kaudella NHL-vauhtia viidessä runkosarjapelissä.

Russo tosin muistuttaa samaan hengenvetoon siitä, että Wildilla olisi halutessaan myös tilaisuus hakea vapailta markkinoilta uutta tähtistatuksen omaavaa ykkösvahtia. Tarjolla olisivat tämän hetken tietojen mukaan ainakin Braden Holtby, Robin Lehner sekä rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tuloillaan oleva Matt Murray.