Liigajoukkue KooKoo jatkaa pelimarkkinoilla hurjana. Jutun arkistokuvassa oleva hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja Joni Tuulola, 24, vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa yksivuotisella pahvilla, joka pitää sisällään NHL-option vuoden loppuun asti, seura tiedottaa sivuillaan.

– Tuulola on ikäisekseen ehtinyt kokea jo paljon. Hänellä on ennakkoluuloton ja rohkea peliote, joten hän sopii erinomaisesti joukkueeseemme, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Alle 20-vuotiaiden vuoden 2016 maailmanmestari pelasi reilulla kahdella viime kaudella AHL-joukkue Rockford Ice Hogsissa kaikkiaan 114 pelissä pistein 6+16=22 (+3). Liigassa Tuulola on edustanut HPK:ta ja Sportia 208 ottelussa tehoin 17+47=64 (+9).

– On hienoa tulla juuri Kouvolaan. Kun aloin tarkastelemaan vaihtoehtoja tulevalle kaudelle, KooKoo tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Varmistuin valinnastani heti, kun olin keskustellut päävalmentaja Jussi Ahokkaan kanssa, Kouvolan lakritsista pitävä Tuulola kertoo.

– Odotan innolla, että pääsen sitomaan luistimet jalkaan uuden kotiyleisön edessä, Tuulola päättää.

KooKoota ovat aiemmin vahvistaneet muun muassa Pittsburgh Penguinsin organisaatiosta tullut Kasper Björkqvist, Jokereista siirtynyt Ahti Oksanen, Tapparasta saapunut Alexander Ytterell ja Sportin tehomies Aleksi Ainali.