Mestis-kauteen valmistautuva Kiekko-Espoo se vaan jatkaa ylivoimaista dominointia pelaajakaupoilla. Jo valmiiksi hirvittävän vahvaan joukkueeseen liittyivät torstaina Emil Oksanen ja Niko Seppälä Liigasta. Joukkue tiedotti kaupoista kotisivuillaan.

21-vuotias Oksanen on espoolaiskiekon oma kasvatti.

– On hienoa, kun Emil haluaa tulla Kiekko-Espooseen ja auttaa oman kaupungin seuraa. Tunnen Emilin hyvin pidemmältä ajalta, kun pelasimme samassa kentässä ja samassa ylivoimassa Espoo Unitedissa, urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits hehkuttaa.

– Läheltä nähneenä tiedän, miten hyvä pelaaja Emil voi olla ja mikä potentiaali hänellä on. Haluamme auttaa häntä kehittymään urallaan eteenpäin.

Kirkkonummelta kotoisin oleva Oksanen on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari keväältä 2016. Liigassa hän iski kahdella edellisellä kaudella 58 pelissä tehot 10+7=17 (-5).

Saman ikäinen Seppälä tulee Espooseen lainalle HIFK:sta. Pelaaja luuti viime kevättalvena Pelicansissa lainalla liigauransa ensimmäiset kymmenen peliä pisteittä (-4).

– Niko on urheilullinen jätkä, joka tuo voimaa ja kovuutta joukkueeseen. Hänellä on loistava asenne ja Niko antaa aina sata prosenttia itsestään.

Kiekko-Espoon nimivahvaa joukkuetta tähdittävät muun muassa maalivahti Roope Taponen, liigataustaiset pakit Erik Autio ja Arto Laatikainen sekä niin ikään Liigassa pelanneet hyökkääjät Joonas Kalliola, Timi Lahtinen, Julius Rantaeskola ja Anton Ollikainen. Sentteriosastolla luutii kanukkikonkari Kurtis McLean.