HIFK:a kaudesta 2012–2013 lähtien edustanut Thomas Nykopp siirtyy täksi kaudeksi III-divisioonaa pelaaviin Karhu-Kissoihin.

27-vuotiaan Nykoppin ammattilaisuran loppuminen tuli HIFK:lle täysin puskista. Seura julkaisi sunnuntaina aiheesta hieman erikoisen tiedotteen.

– Tässä kävi nyt niin, että meiltä on mennyt kesän aikana täysin ohi se, että olet päättänyt lopettaa pelaajaurasi, jonka vietit likimain kokonaan meillä HIFK:ssa. Saimme tämän tiedon mediasta, joten asiaankuuluvat lämpimät kiitokset tulevat nyt valitettavasti jälkijunassa, HIFK tiedotti sunnuntaina.

Pahoista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Nykopp pelasi Liigassa yhteensä 281 runkosarjaottelua pistein 35+38=73.

– Sinulla ei ollut se kaikkein helpoin tie ammattikiekkoilijana. Pelaajana olit loistava. Iso, vahva, nopea ja älykäs. Todella ikävä pelaaja vastustajien kannalta, mutta erinomainen meille. Olimme aina iloisia siitä, että olit meidän, etkä vastustajan puolella.

– Erityisellä lämmöllä muistelemme yhteisestä matkastamme sitä, että sinä olit yksi niistä pelaajista, joka murahti heti, jos joku ei laittanut itseään likoon joukkueen puolesta, HIFK kiitteli.