Suomalainen konkarihyökkääjä Jussi Nättinen jatkaa kiekkokiertolaisen elämää Euroopassa. Pelaaja vaihtaa puolalaisen Podhale Nowy Targin värit ranskalaiseen Brianconiin, Nättisen uusi seura kertoo Facebookissa.

Briancon sijoittui Ranskan pääsarja Ligue Magnuksessa viime kaudella sen runkosarjassa viimeistä edelliseksi kerättyyään 40 pelistä nolot kymmenen pinnaa. Uuden kauden on tarkoitus alkaa syyskuun lopulla.

33-vuotias sentteri on pelannut kaudesta 2014-15 lähtien viidessä eri maassa, kun hän on kotimaan lisäksi nähnyt Kazakstanin, Puolan, Ranskan ja Saksan kuviot. Aiemmin Brianconiin meni Hermeksestä Nättiselle tuttu Samu Markkula.

Podhalessa hän iski viime talvena 45 runkosarjan pelissä tehot 14+18=32 (0), kuusi pudotuspeliottelua toivat tehot 1+1=2 (0).

Liigassa Nättinen on pelannut aikoinaan seitsemän peliä pisteittä (-3) JYPin nutussa. Mestiksessä hän on voittanut mitalisuoran, ja kahdella eri kaudella hän on takonut tuossa sarjassa eniten alivoimamaaleja.

Joonas ja Julius Nättinen ovat Jussi Nättisen veljiä ja Topi Nättinen serkku.

LUE MYÖS:

Ohhoh: HIFK:n hyökkääjä ei jatka Liigassa – suuntaa yllättäen suomalaiseen alasarjaan