Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on saanut olla viime ajat rauhassa siirtohuhuilta.

Nyt turkulainen on jälleen noussut kanadalaismediassa tapetille. Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman väittää WGR550-radio-ohjelmassa Calgary Flamesin olleen kiinnostunut vaihtamaan puolustajan tähtihyökkääjä Johnny Gaudreauhun.

– Calgary tutki aiemmin mahdollisuutta hankkia Ristolainen riveihinsä. En tiedä oliko siirto missään vaiheessa lähellä, mutta se oli jotain mitä he (Flames) harkitsivat ja tutkivat tarkkaan, Friedman paljastaa.

25-vuotiaan Ristolaisen 5,4 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kauden 2021-22 jälkeen. Suomalainen pyysi jo aiemmin siirtoa toisaalle.

Tällä hetkellä todennäköisin ottaja Gaudreaulle on puolestaan Friedmanin arvion mukaan Arizona Coyotes. Seura haluaisi tiettävästi vaihdossa tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larssonin.