Luotsi joutui sekoittamaan pakkaa: Starsin veteraanit ajautuivat pelinappuloiksi Joel Kivirannan dominoinnin takia: ”Emme voi aina laskea sen varaan…”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin ykköshyökkäysketju onnistui vihdoin saamaan NHL:ssä tulosta aikaiseksi perjantaiyönä joukkueen 3-2-jatkoerävoitossa. Ykkösketju oli nyt mallia Jamie BennTyler SeguinAleksandr Radulov, ja se nakutti yhteensä tehot 2+2=4.

Joukkueen ykkösketju oli kokenut muutoksia, kun kahdessa aiemmassa pelissä Stars oli maalannut vain yhden ainoan kerran. Osasyy ketjumuutoksiin oli Colorado Avalanchea vastaan viime viikolla kypärätempun latonut Joel Kiviranta – mies, joka tuli katsomosta mukaan, ja otti hyökkäämisessä ohjat käsiinsä.

– Meidän piti vähän sekoittaa pakkaa. Haastoimme veteraanit, koska emme voi aina laskea sen varaan, että Kiviranta, Denis (Gurjanov) ja muut nuoret kaverit vastaavat hyökkäyspelaamisesta, joukkueen vastuuvalmentaja Rick Bowness perusteli NHL:n suomenkielisellä sivustolla.

Pudotuspeleissä tehot 3+1=4 (+6) tehnyt Kiviranta, Gurjanov (8+7=15, +1) ja kumppanit jäivät varjoon, sillä voittomaalin iski Radulov. Jatkoerää ehdittiin pelata vain 31 sekuntia.

– Sanoin ennen jatkoerää, että nyt annetaan palaa eikä jarrutella, koska kaikki on kiinni yhdestä laukauksesta. Olemme parhaimmillamme, kun luistelemme, Bowness selitti.

Starsin menestys on nojannut pakkien harteilla, sillä esimerkiksi sisäisen pistepörssin ykkönen on Miro Heiskanen saldolla 5+17=22. Hän on ainoa yli 20 pinnan mies, kun kakkospaikalla on Benn lukemin 6+10=16.

LUE MYÖS:

Ei taaskaan! Aleksander Barkov jäi tyhjin käsin – tässä on NHL:n paras puolustava hyökkääjä

NHL-ennätys lähenee, Miro Heiskasen päätä ei palele – ”Tykkään olla kaukalossa tilanteessa kuin tilanteessa”

Miro Heiskanen nousi pörssikärjeksi – tehopakki enää kahden napsun päässä seuraennätyksestä


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.