Kasperi Kapasen hyökkäykseensä taannoin hankkinut Pittsburgh Penguins jatkaa ensi kauden rosterinsa uudistamista.

Pittsburgh Penguins pyöräytti lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelaajakaupan, jossa hyökkääjä Nick Bjugstad myytiin Minnesota Wildiin vaihdossa ehdolliseen kesän 2021 7. kierroksen varausoikeuteen. Penguins saa Wildin jämävarausvuoron siinä tapauksessa, että Bjugstad pelaa ensi kaudella 70 peliä tai iskee vähintään 35 tehopistettä.

Penguins maksaa lisäksi puolet Bjugstadin 4,1 miljoonan dollarin palkasta. 28-vuotiaan, 197-senttisen jenkin sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.

Bjugstad kärsi tällä kaudella loukkaantumisista pelaten vain 13 ottelua tehoin 1+1. Pudotuspelikuplassa miestä ei nähty lainkaan. Hyökkääjä kävi hiljattain selkäleikkauksessa, josta tämän odotetaan toipuvan pelikuntoon ensi kauden alkuun mennessä.

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins have acquired a conditional 2021 draft pick from the Minnesota Wild in exchange for forward Nick Bjugstad.

The conditional pick will give the Penguins five picks in the 2021 draft.

Full details: pens.pe/3ioZTuO