Colorado hankkimassa supertähden Mikko Rantasen rinnalle? ”Ensi vuosi on kaikki tai ei mitään”

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantasen ja Colorado Avalanchen NHL-kausi jäi harmillisen lyhyeksi. Joukkueen tähtäin oli mestaruudessa asti, mutta Dallas Stars osoittautui liian kovaksi palaksi.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Colorado on tekemässä kovia satsauksia ensi kaudeksi. Hurjasta ykkösketjustaan tunnettu NHL-seura on hankkimassa vielä lisää potkua hyökkäykseensä.

– He tietävät, että heidän täytyy tehdä jatkosopimukset Gabriel Landeskogille ja Cale Makarille sitä seuraavalla kaudella. Näin ollen ensi vuosi on kaikki tai ei mitään. Muistatte varmaan, että he tarjosivat Artemi Panarinillekin isoa rahasummaa ja lyhyttä sopimusta, mikä oli luova ratkaisu. Uskon, että he tekevät ensi vuodeksi saman ratkaisun. He lähestyvät ihmisiä tarjoamalla isoa rahasummaa ja yhtä vuotta, Friedman kommentoi.

Yksi erinomainen vahvistus olisi Taylor Hall. 28-vuotias laitahyökkääjä paukutti runkosarjassa 65 ottelussa tehot 16+36=52. Parhaalla kaudellaan 2017-18 hän iski runkosarjassa 93 tehopistettä.

– Jos Taylor Hall haluaa yhden vuoden isolla palkalla paikassa, jossa hän saa mahdollisuuden voittaa Stanley Cup, näkisin heidän lähestyvän häntä kysyen, haluaako hän yhden vuoden sopimuksen ja 8 miljoonaa dollaria, Friedman lataa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.