Miro Heiskasen pudotuspelien MVP-palkinnolle haastaja omasta joukkueesta? Mahdollisuus tehdä seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars marssi jatkoon otteluvoitoin 4-1 ottelusarjasta Vegas Golden Knightsia vastaan. Seuraavaksi Stars kohtaa finaaleissa joko Tampa Bay Lightningin tai New York Islandersin.

Dallasin mestaruus voisi olla historiallinen hetki myös suomalaiselle jääkiekolle. Miro Heiskasta nimittäin pidetään ennakkosuosikkina pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon Conn Smythe Trophyn voittajaksi. Kukaan suomalainen ei ole koskaan aiemmin pokannut pystiä. Palkinto jaetaan lähes aina mestarijoukkueen pelaajalle.

Viimeisimmissä otteluissa suomalaispuolustajalle on kuitenkin noussut kilpailija oman joukkueen riveistä: maalivahti Anton Khudobin. Venäläisvahti oli suurin yksittäinen syy, miksi Stars onnistui Vegasin voittamaan.

Tähän mennessä Khudobin on kerännyt pudotuspeleissä 561 torjuntaa. Dallasin seurahistoriassa enemmän torjuntoja yksien ratkaisupelien aikana on kerännyt ainoastaan Ed Belfour (1999 ja 2000). Venäläisvahdilla on hyvät mahdollisuudet jättää maalivahtilegenda selkänsä taakse finaalisarjan aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.