Pahus: Kärppien suurlupaus pois pelistä useita viikkoja – joukkue joutui heti syömään sanansa

© Kuva: Leijonat.fi

New Jersey Devilsin sopimuspelaaja Janne Kuokkasen siirtyminen Suomeen tuli ajankohtaiseksi, kun Kärppien Aku Räty loukkaantui U20-joukkueen pelissä taannoin.

Pelaajan tilasta ei ollut Kärppien kotisivuilla mitään erityisen hyvää kerrottavaa. Suurlupaus on sivussa ensimmäisten arvioiden mukaan kuusi viikkoa. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Kuokkasen laina takaa Kärpille kokoonpanon riittävän laajuuden Rädyn poissaollessa.

– Olemme aikaisemmin sanoneet, ettemme aio ottaa lyhtyaikaisia NHL-lainoja. Akun loukkaantuminen pakotti meidät kuitenkin reagoimaan. Jannen lainan myötä meillä on 15 hyökkääjää lukittuna Liigan kokoonpanoon.

19-vuotias Räty on Arizona Coyotesin juhannuksen 2019 viidennen kierroksen varaus numerolla 151. Suomessa nuorten sarjoissa menestystä niittänyt pelaaja on tehtaillut Liigassa 32 pelissä tehot 2+5=7 (+2).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.