Jukurit teki viikon mittaisen sopimuksen eläköityneelle maalivahdille – ”Jos jonkun kiekon saisi kiinni”

© Kuva: Ilari Isotalo

Mikkelin Jukurit julkaisi harjoituskauden lopulle erikoisen pelaajavahvistuksen, kun 39-vuotias Kai Tillanen allekirjoitti seuran kanssa viikon pituisen sopimuksen. Tillanen on pelannut viimeksi viisi vuotta sitten Italian liigan Fassassa. Sitä ennen hän teki pitkän uran Mestiksessä.

Koronan vuoksi Jukurien maalivahtiosasto on ohentunut, ja niinpä Tillanen on joukkueen mukana tämän viikon treeneissä ja harjoitusotteluissa. Päävalmentaja Marko Kauppinen rekrytoi Tillasen Jukureihin suoraan harrastejäiltä, joilla miehet käyvät yhdessä.

– Onhan tämä tällaiselle vanhalle jarrulle uskomattoman hieno mahdollisuus päästä vetämään vielä kerran täysillä ammattilaisten kanssa, haistelemaan pukukopin fiilistä ja kokemaan se tunnelma, joka kopissa on viisi minuuttia ennen pelin alkua. Sitä tunnetta ei saa yhtään mistään muualta, Tillanen hehkuttaa seuran tiedotteessa.

Harrastekiekosta huolimatta Tillasen kroppa alkaa jo antaa merkkejä ikääntymisestä. Venyttelyä ei sovi tällä viikolla unohtaa.

– No, olen lähinnä yrittänyt availla nivusia. Rouva antoi myös faskiahierontaa, joten kyllä tässä on tehty koko perheen voimin kaikki temput, että saadaan vanha mies kentälle ja että mies myös pysyy ehjänä koko stintin.

Pelilliset tavoitteet eivät Tillasen mukaan ole pilvissä.

– Olen tiukan vitosen kunnossa eli ensimmäiset viisi minuuttia menee varmasti hyvin, mutta sen jälkeen se on enemmän selviytymistaistelua.

– Olisihan se hyvä, jos jonkun kiekon saisi kiinni, että tunnistaisivat maalivahdiksi muustakin kuin varusteista. Varmaan kuitenkin kaikkien kannalta olisi hyvä, jos pelissä kutsu ei kävisi tolppien väliin.

Jukurit päättää harjoituskautensa 25.9. SaiPaa ja 26.9. KooKoota vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.