Liigassa pelaa alkukaudella useita NHL-sopimuksen alaisia pelaajia, mutta Kaapo Kakon tilanne on vielä tässä vaiheessa auki.

New York Rangersin suomalaishyökkääjän edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo tovi, joten tässä vaiheessa olisi hyvä hakea pelituntumaa esimerkiksi TPS:n riveistä. Turussa harjoitteleva Kakko ei ole kuitenkaan uhrannut aikaa tälle ajatukselle.

– En osaa tuohon sanoa vielä mitään. En ole käynyt jäällä kuin kerran pyörimässä. Sain varusteet New Yorkista tänne vasta viime viikolla. En ole TPS:ssä pelaamista vielä miettinyt, laadukas treenaaminen on nyt tärkeintä, Kakko kommentoi Iltalehdelle.

NHL-hyökkääjä panostaa tällä hetkellä harjoittelussaan nopeuden ja voiman hankkimiseen. Kakkoa valmentaa Turussa Marko Rautala, jonka kanssa aikaa on vietetty paljon kuntosalilla sekä liikuntahallissa.