EHT-kiertueeseen lukeutuva Karjala-turnaus pyritään pelaamaan tällä kaudella erikoisjärjestelyin, uutisoi MTV Urheilu.

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kommentoi, että he ovat anoneet poikkeuslupaa maahantulo ja karanteenirajoituksiin, jota on käytetty myös muiden urheilutapahtumien järjestämisessä.

– Uskomme, että poikkeusluvan saamme. Valmistelut ovat käynnissä koko ajan, Nurminen toteaa MTV Urheilulle.

Karjala-turnaus olisi tarkoitus järjestää 5.-8. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalla, johon saa ottaa tällä hetkellä 4500 katsojaa.

– Toivoimme, että päätös tulisi tällä viikolla, koska turnaus vaatii varsinkin näissä olosuhteissa merkittäviä poikkeusjärjestelyjä ja ihan yleisiäkin järjestelyjä. Meillä ei ole tarkkaa tietoa, milloin saamme tarkan päätöksen, Nurminen jatkaa.