Lukuisat eri lähteet kertovat Twitterin syövereissä, että Vegas Golden Knightsin Paul Stastny olisi siirtymässä NHL:n tuoreimman tulokkaan leiristä Winnipeg Jetsiin Patrik Laineen ja kumppanien joukkuekaveriksi.

MM- ja olympiamitalistin nykyistä sopimusta olisi jäljellä vielä alkavan kauden verran, ja se on arvoltaan 6,5 miljoonaa dollaria. Eri lähteiden mukaan pelaajan siirto julkistetaan Suomen aikaa perjantaina iltapäivästä tai alkuillasta, eli paikallista aikaa aamusta.

Laineelle Stastnyn saapuminen Jetsiin olisi iloinen asia, sillä sentteri viiletti Jetsissä jo keväällä 2018 latoen 19 runkosarjan pelissä tehot 4+9=13 (+6) ja 17 pudotuspeliottelussa pisteet 6+9=15 (+5).

Stastny on osoittanut olevansa taalaliigassa parhaimmillaan lähes 80 runkosarjapinnan mies, mutta viime kausina tehot ovat pyörineet noin 40:n paikkeilla.

Winnipegissä ja ylipäätään taalaliigassa voidaan nähdä useita siirtoja lähiaikoina vapaiden pelaajien markkinoiden auetessa perjantaina illasta.

LUE MYÖS:

Upea ura pakettiin: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tutkaparin pelit pelattu – ”Tämä peli on tarjonnut minulle niin valtavasti”

NHL-organisaatio piti kiinni Leijoniin nousseen puolustajan oikeuksista