Toronto Maple Leafs on ollut yksi NHL:n ahkerimmista seuroista vapailla markkinoilla. Nyt seura on solminut yksivuotisen ja miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen puolustaja Zach Bogosianin kanssa.

Bogosian on tuore mestari Tampa Bay Lightningin riveistä. Hän pelasi pudotuspeleissä 20 ottelua ja keräsi niissä neljä syöttöpistettä.

Toronto on hankkinut ensi kaudeksi myös Euroopan parhaaksi puolustajaksi tituleeratun Mikko Lehtosen. 26-vuotias Lehtonen on pelannut tällä kaudella yhdeksän KHL-ottelua Jokereiden riveissä. Niissä hän on tykittänyt tehot 6+7=13.

Bogosianin sopimus vaikeuttaa Lehtosen läpimurtoa NHL-miehistöön. Aiemmin Toronto hankki 20 miljoonan dollarin sopimuksella puolustaja T.J. Brodien. Nyt Lehtosen, Bogosianin ja Brodien lisäksi seuralla on sopimukset puolustajien Morgan Riellyn, Jake Muzzinin, Justin Hollin, Calle Rosénin, Martin Marincinin ja Rasmus Sandinin kanssa.