Liikkuuko Patrik Laine Winnipegistä vai ei? Lähde: Luvassa isoja pelaajakauppoja – nuori sentteri ulos ensimmäisenä

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Patrik Laineen ympärillä ovat jäähtyneet viime aikoina. Harvalla seuralla on tarpeeksi annettavaa nuoresta maalitykistä. Jollain tapaa Winnipeg Jetsin on kuitenkin pakko muokata joukkuettaan ensi kaudeksi. Nyt puolustaja Sami Niku on ilman sopimusta, ja rahat ovat lopussa.

Winnipegiä seuraava toimittaja Mike McIntyre paljasti Twitterissä, mistä kanadalaisseura on siirtomarkkinoilla lähdössä liikkeelle.

– Jets työstää pelaajakauppaa Jack Roslovicin ympärille. Kaksi eri lähdettä kertoo minulle, että useat joukkueet ovat kiinnostuneita ja siirtokeskustelut ovat saaneet tänään uusia kierroksia, McIntyre kirjoittaa.

23-vuotias Roslovic on Winnipegin ykköskierroksen varaus kesältä 2015. Hän on pelannnut jo kaksi lupauksia herättävää kautta Jetsissä, mutta ei ole onnistunut lyömään todella läpi. Viime kaudella hän nakutti runkosarjan 71 ottelussa tehot 12+17=29.

– Vaihdossa Winnipeg yrittää saada kärkiparien pakkia. Roslovic haluaa itsekin maisemanvaihdosta. On erittäin todennäköistä, että hänet kaupataan. Winnipeg voi joutua pidättämään osan palkasta, McIntyre kertoo.

– Mitä joukkuetta kannattaisi pitää silmällä Jack Roslovicin suhteen? Vegasia, jälleen. ”He tekevät tilaa palkkakattoonsa Alex Pietrangeloa varten”, lähteeni sanoo. Nate Schmidt on nimi, jonka kuulin tänään. Mutta palkan mahduttaminen budjettiin vaatisi muita siirtoja Winnipegiltä. Tässä on paljon liikkuvia osia.

Schmidt olisi juuri sellainen puolustaja, jota Winnipeg tarvitsee. Hän nakutti viime kauden runkosarjan 59 ottelussa tehot 7+24=31. Hänen vuosipalkkansa on 5,95 miljoonaa dollaria, johon Winnipegillä ei tällä hetkellä ole varaa.

Winnipegin on tässä skenaariossa ennemmin tai myöhemmin luovuttava jostain tähtihyökkääjästään. Nähtäväksi jää, onko lähtijä Patrik Laine vai joku muu.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.