NHL-toimittaja: Tämä NHL-seura metsästää Patrik Lainetta koviten – puheissa hyvinkin lattea tarjous

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineeseen liittyvät siirtohuhut saivat perjantaina uutta virtaa, kun julkisuuteen kantautui paljastus suomalaistähden tilanteesta.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun on ollut yhteydessä Laineen agentteihin, ja joiden mukaan Laine tietää siirtokeskusteluiden olevan käynnissä. Laineen agenttien mukaan olisi hyödyllistä kummallekin osapuolelle, jos suomalaistykki kaupataan pois Winnipegistä.

TSN:n toimittaja Ray Ferraro uskoo Jetsin tilanteen olevan jo hieman epätoivoinen. Jetsin kerrotaan toivovan Laineen sisältävässä vaihtokaupassa vastikkeena vähintään TOP-4 -puolustajaa, mutta tällaisia ei ole tarjolla kovinkaan montaa.

– Kuulin Philadelphia Flyersin olleen kovimmin Patrik Laineen perässä. Jets ei ole kuitenkaan saamassa Ivan Provorovia vaihtokaupassa. Flyersin tarjouksen täytyy sisältää muutakin kuin pelkkä Travis Sanheim, Ferraro kertoi Overdrive-podcastissa.

– Kovinkaan monella muulla joukkueella ei ole tarjolla merkittäviä puolustajia. Kovatasoisia puolustajia on niin vaikea saada vaihtokaupan avulla – niin moni muukin NHL-seura on niiden perässä, Ferraro huomautti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.