Winnipegissä pelätään: Patrik Laineen tilanne muistuttaa Teemu Selänteen jättämistä traumoista

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen ympärillä olevat siirtohuhut lähtivät laukalle, kun suomalaisen agentti ilmoitti lähdön Winnipegistä koittavan ennemmin tai myöhemmin. Sportsnetin lähetyksessä asia nostettiin jälleen kerran esille.

Paikallistoimittaja Sean Reynoldsilta kysyttiin, uskooko hän Laineen kauppaamisen olevan tässä vaiheessa väistämätöntä.

– Uskon. En usko, että tässä olisi tarvinnut käydä näin. Patrik Laine tykkäsi olla täällä, arvostaa fanikuntaamme ja hän olisi menestynyt täällä. Patrik Laine on todella itsevarma ja motivoitunut pelaaja, ja hän haluaa kiekkoa lapaansa ja mahdollisuuksia. Hän on toistuvasti todistanut olevansa NHL:n parhaita maalintekijöitä. Hän kysyy koko ajan itseltään, miksei yksi NHL:n parhaista maalintekijöistä pelaa ykkösketjussa. Hän sanoikin niin ennen viime kauden alkua, Reynolds kommentoi.

– Vaikka Jets nyt antaisi hänelle nuo minuutit, hän varmaan ajattelisi niin paljon potentiaalia menneen hukkaan, että hän haluaisi aloittaa uudestaan jossain muualla.

Laineen siirtoskenaario on nostanut Winnipegissä myös paljon vanhoja haavoja ja painajaisia pintaa.

– Voin kertoa, että Patrik Laineen suosio tässä kaupungissa on massiivinen. Minulla on kaksi nuorta tytärtä ja käyn joskus puhumassa heidän kouluissaan. Pelaaja, josta lapset kysyvät aina, on Patrik Laine, Reynolds kertoo.

– Aikoinaan Jets menetti ykköstähtensä kuten Dale Hawerchukin ja ennen kaikkea Teemu Selänteen. Winnipegin fanit tiesivät, mitä he menettivät Selänteessä. Tilanne oli heille kamala. He joutuivat katsomaan seuraavat 15-20 vuotta, kun Teemu Selänne oli muualla se tähti, jollaiseksi he tiesivät hänen kehittyvän. Patrik Laine on siitä seuraava versio. Fanit katsovat tilannetta kauhulla ja ajattelevat, että tässä on seuraava kaveri, joka lähtee ja onnistuu muualla. Tämä on painajaisskenaario, joka toistuu Winnipegissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.