Mikael Granlund on yhä vailla sopimusta ensi kaudesta. NHL:n vapaat markkinat ovat asiantuntijoiden mukaan jäissä siihen saakka, kunnes niiden ykkösnimi Mike Hoffman tekee sopimuksen. Granlundia pidetään monen seuran kakkosvaihtona, jos Hoffman jääkin saamatta.

30-vuotias Hoffman pelasi viimeiset kaksi kautta Florida Panthersissa. Parhaalla sesongillaan hän tykitti 82 runkosarjaottelussa tehot 36+34=70.

Hoffmanin agentti Robert Cooper kommentoi asiakkaansa sopimustilannetta NHL.comille.

– Luulen, että jotkut niistä joukkueista, jotka rakastaisivat lisätä Mike Hoffmanin joukkueeseensa, ovat kohdanneet vaikeuksia liikutellessaan palasia tehdäkseen hänelle tilaa, Hooper kommentoi.

– Kuka ei haluaisi 30 maalin miestä kokoonpanoonsa? Kättä pystyyn.

Koronaviruksen vuoksi useat pelaajat ovat joutuneet tyytymään lyhyempiin sopimuksiin. Tämä ei olisi ongelma Hoffmanille.

– Yksivuotinen sopimus ei ole ongelma. Tietysti, jos ottaa vastaan yksivuotisen sopimuksen, niin haluaa hyvään ympäristöön, koska ensi vuonna vapaat markkinat ovat taas edessä, Hooper sanoo.

Hoffmanilla ei ole mitään kiirettä sorvata uutta sopimusta.

– Tämä on tilanne, jossa kummallakaan osapuolella ei ole painetta tehdä mitään, ennen kuin tiedämme, milloin kiekko tippuu jäähän.