NHL-seura Winnipeg Jets ei ole onnistunut vahvistamaan heikkoa puolustustaan taalaliigan vapailla markkinoilla, minkä vuoksi seurajohdon uskotaan pian turvautuvan pelaajakauppoihin alakertansa parsimiseksi kasaan tulevaa kautta varten.

Sportsnetin Ken Wiebe nostaa esille kaksi mahdollista kauppakohdetta, puolustaja Sami Nikun sekä hyökkääjä Jack Roslovicin.

– On mahdollista, että GM Kevin Cheveldayoff kasaa pakettitarjouksen kahdesta rajoitetusta vapaasta agentistaan, Roslovicista ja Nikusta, jolla seura voisi saada vaihdossa vaikkapa MacKenzie Weegarin Florida Panthersista. Myös yksi Carolina Hurricanesin vasemmalta laukovista puolustajista voisi tulla kyseeseen, sillä seuralla näyttää olevan näistä ylitarjontaa, Wiebe pyörittelee.

Hurricanesin tapauksessa kyseinen puolustaja olisi todennäköisesti Jake Gardiner, jota seura on tiettävästi yrittänyt viime aikoina kaupitella aktiivisesti muille seuroille.

24-vuotias Niku on saanut kolmen Winnipeg-kautensa aikana vyölleen vain 48 NHL-ottelua, joissa suomalainen on iskenyt tehot 2+8=10.