Jyväskylän JYPin A-nuorten liigajoukkue on solminut lainasopimuksen vasta 17-vuotiaan kanadalaispuolustaja Carson Lambosin kanssa.

Kanadan pääjunnuliigoihin lukeutuvassa OHL:ssä viime kaudella 57 peliä tehoin 8+24=32 pelannut 185-senttinen Lambos ei ole mikä tahansa junnuvahvistus, arvioi FinnProspectsin asiantuntija Miika Arponen.

– Tämä on iso uutinen. Carson Lambos on yksi ensi kesän potentiaalisia kärkivarauksia. Vähän enteilen, että kovin monta peliä A-junnuissa ei tule näkemään, ennen kuin tekee liigadebyyttinsä, Arponen ylistää Twitter-tilillään.

Miika Arponen

@MiikaArponen
Tämä on iso uutinen. Carson Lambos on yksi ensi kesän potentiaalisia aivan kärkivarauksia. Vähän enteilen, että kovin monta peliä A-junnuissa ei tule näkemään, ennen kuin tekee liigadebyyttinsä. #JYPliiga #Liiga #NHLfi

EP Transfers

@ep_transfers
Loan: Carson Lambos (D) | Winnipeg Ice -> JYP U20 | eliteprospects.com/t.php?id=435065 #U20SMsarja