Lukossa kausina 2018-20 ihastuttanut Justin Danforth on jatkanut hurjaa liekehdintää myös KHL:n puolella Vitjaz Podolskissa. Liigassa kahden kauden aikana kaikkiaan 122 pelissä tehot 47+69=116 (+32) latonut pelaaja on tehoillut kovasti nytkin.

Liigan pistepörssin viime kaudella voittanut kanadalainen rikkoi joukkueensa edellisessä pelissä jo 20 tehopisteen rajan saldon ollessa nyt 9+11=20 (+5). Sillä irtoaa pistepörssissä kakkossija. Lisäksi pelaaja on KHL:n maalipörssin jaettu vitonen ja syöttöpörssin jaettu kutonen.

Vitjazilla sen sijaan ei mene ihan yhtä vahvasti. Joukkue on läntisessä konferenssissa vasta yhdeksäntenä 19 pinnallaan. Pudotuspeliviivan paremmalle puolelle matkaa tosin on vain piste.

KHL:n kausi jatkuu keskiviikkona kahdeksalla ottelulla. Kierros pyörähtää vauhtiin jo kello 16 alkaen.