Liigassa kaikkiaan 536 runkosarja- ja pudotuspeliottelua pelannut Jani Forsström viilettää nykyisin Suomi-sarjassa hollolalaisen HC Giantsin paidassa. Vaikka kauden seitsemässä pelissä tehot 0+3=3 iskenyt pakki ei yleensä loista pörssipäivien takia, väläytteli hän äskettäin maalinteon huikeaa taitoa joukkueensa ottelussa.

Joni Laaksola

@Jomppal
Ladies and gentlemen, Jani Forsström! #hcgiants #HCTPS #JaniKylpee

Forsström veivasi 7-6-voittoon päättyneessä pelissä Titaaneita vastaan sellaisen maalin, joka ei ihan jokaiselta pelurilta onnistukaan. Kotkalaisvahti Niilo Pussinen jäi tilanteessa täysin statistin rooliin, ja kun Titaanien Leevi Pekkarinen ei seuraavana ampujana onnistunut, nousi konkaripakin pömpeli ratkaisevaksi.

Vielä viime kaudella pakki edusti TPS:ää 21 runkosarjan pelissä tehden pisteet 1+0=1 (0). Mestiksen kevään 2015 mestari on tehnyt Liigassa 488 runkosarjapelissä tehot 33+87=120 (+27), 48 pudotuspeliottelun saldo on 5+6=11 (-4).

Giants on Suomi-sarjassa kahdeksantena ja Titaanit 11:ntenä.