Venäjän ”poikajoukkueen” liito jatkuu Karjala-turnauksessa – nyt jalkoihin jäi Tre Kronor

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Ruotsi ja Venäjä avasivat Euro Hockey Tourin Karjala-turnauksen lauantain päiväpelillä, jossa kirjattiin tulostaululle jalkapallolukemat 1-2 (vl). Tilastojen valossa esille nousivat maalivahdit, joista Tre Kronorin Samuel Ersson otti 35 koppia ja Venäjän “poikajoukkueen” Jaroslav Askarov 29 torjuntaa.

Ottelun ensimmäisen maalin nakkasi Anton Wedin, joka on noussut pisteille turnauksen kummassakin pelissä. HV71-hyökkääjä on iskenyt kahdessa pelissä tehot 1+1=2. Venäjä tasoitti nyt kummassakin pelissä maalanneen Rodion Amirovin (2+0=2) maalilla, jonka alusti Vasili Podkolzin (0+3=3). Syöttökone iski ratkaisun voittolaukauskisassa.

Tulosta voinee pitää jokseenkin jopa yllättävänä, sillä kuten kaikki muistavat, löylytti Venäjän nuoret Suomea torstaina luvuin 6-2. Ruotsi puolestaan taipui Tsekille saaden asiantuntijoilta rapaa niskaan urakalla. Tre Kronorin tilasta oltiin Ruotsissa huolissaan, kun maan sarjoissa mailalla “sohlaaminen” on kitketty minimiin, ja tämän arvioitiin näkyvän myös maajoukkuetasolla.

Myöhemmin lauantaina Tsekin liigapelaajien kohtaamisessa punnitseva Suomi on nyt ainoa nollakerholainen ja luonnollisesti turnausjumbona.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.