Suomen urakka päättyi Karjala-turnauksessa sunnuntai-iltana 3-2-voittoon Ruotsista.

Ottelun parhaimmistoa oli Leijonien maalilla pelannut Sami Rajaniemi, jolle kamppailu oli vasta maajoukkueuran toinen. Rajaniemi saikin ottelun jälkeen kehuja päävalmentaja Jukka Jaloselta, kun häneltä kysyttiin turnauksesta onnistujista.

– Jos joku nimi on pakko sanoa, niin olen tyytyväinen siihen, miten Sami Rajaniemi pelasi kaksi ottelua, Jalonen kehui medialle.

Leijonat-luotsin jälkeen haastatteluun tullut Rajaniemi oli myös mielissään omista otteistaan.

– Lähtökohtana oli, että pääsee varmasti pelaamaan. Lähdin pelaamaan omaa peliä ja tulin tänne omana itsenäni. Sillein olen tyytyväinen, että pääsin pelaamaan kaksi kovaa kansainvälistä peliä, ja osoitin, että pystyn pelaamaan tällä tasolla, Rajaniemi kertoi.

Samalla maalivahti olen hyvin tyytyväinen sen suhteen, että Jalonen oli nostanut hänen nimensä esiin.

– Aika hienolta tuntuu, eipä tässä muuta voi sanoa.