Kotimaisen Liigan tv-lähetysten tuotannon palattua tänä syksynä jälleen MTV:lle palasi ruutuun myös perinteikäs Hockey Night-brändi.

Kiekkofanien kannattaakin merkitä 8.tammikuuta kalentereihinsa, sillä Sub-kanavalla nähdään tuolloin ainutlaatuinen Hockey Night Retro -erikoislähetys, jossa mukana ovat takavuosien ikoniset ja alkuperäiset oranssitakit Timo Jutila ja Mika Saukkonen.

Kaksikkoa on nähty ja kuultu viimeksi Liiga-ottelun selostamossa huhtikuussa 2005.

– Hockey Nightissa on vaan jotakin spesiaalia. Hyviä muistoja on valtavasti. Laitoimme silloin naulan arkkuun, enkä olisi uskonut, että nämä takit vielä vedetään niskaan suorassa lähetyksessä. Tästä tulee hyvä show, hehkuttaa Jutila Liigan nettisivulla.

Otteluna retrolähetyksessä on HIFK-HPK. Oranssitakit vetävät tuolloin myös ennakkostudion ja ottelulähetyksen luvataan huokuvan muutenkin vanhan Hockey Nightin henkeä.

– Nostalginen fiilis. Olemme molemmat tehneet paljon hommia Hockey Night -aikojemme jälkeen, mutta näitä takkeja ja tätä juttua arvostan edelleen. Tammikuun erikoislähetyksessä jääkiekko on jääkiekkoa ja peli keskiössä, mutta kirsikkana kakun päälle vielä kerran tämä meidän yhteinen juttu ja vanhat kemiat, kiteyttää Liigaa tälläkin kaudella selostava Saukkonen.