Suomenkin kaukaloista tuttu KHL-tähti Justin Azevedo kertoo venäläisen R-Sportin haastattelussa, että hänellä olisi ollut mahdollisuus lähteä NHL:ään syksyllä 2018.

32-vuotias kanadalaishyökkääjä oli voittanut juuri Ak Bars Kazanin kanssa KHL:n mestaruuden. Myös henkilökohtaisella tasolla kausi oli onnistunut – Azevedo valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

– Vuoden 2018 mestaruuden jälkeen Pohjois-Amerikan agenttini soitti ja sanoi, että NHL:stä on tullut tarjous, mutta halusin palata Kazaniin.

– Minua kohtaan osoitettiin kiinnostusta muista seuroista, mutta en kerro mistä. Olisiko jokin seura tarjonnut minulle enemmän kuin Ak Bars? Kyllä. Mutta Kazan ja Ak Bars ovat minulle kuin toinen koti, tunnen oloni hyväksi täällä. Täällä on loistava valmentaja, ja loistava organisaatio, joka kohtelee minua hyvin. En halunnut lähteä, Azevedo paljasti.

Kokenut kanadalainen on todellakin viihtynyt Kazanissa. Kuluva kausi on hänelle jo seitsemäs samassa seurassa.

Liigassa ja Lukossa Azevedo pelasi kaudella 2012-13.