Uransa jo lopettanut liigataustainen pelaaja palaamassa askiin – pelasi aikoinaan NHL-tähtien kanssa samassa leijonajoukkueessa

© Kuva: Juha Tamminen

Jääkiekkopelinsä kauteen 2017-18 lopettanut Henri Tuominen (arkistokuvassa) palaa yllättäen kaukaloon kahden välitalven jälkeen. Pelaajan uusi joukkue on KOOVEE, ja asia käy ilmi Palvelusivustolta. Lisäksi sentterin Eliteprospects-korttiin on lisätty tämän kaudella kohdalle seuraksi KOOVEE.

Nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa 2010-11 viilettänyt Tuominen pelasi viimeiset sesonkinsa Tsekissä, jossa hän edusti kausina 2015-18 Slavia Prahaa, Energie Karlovy Varya ja Hradec Kralovea.

Mainittakoon, että Tuomisen kanssa samassa Nuorten Leijonien MM-joukkueessa pelasivat muun muassa Teemu PulkkinenErik HaulaJoonas Donskoi ja Julius Junttila.

Liigassa Tuominen on pelannut kuuden kauden ajan 149 runkosarjan peliä pistein 8+11=19 (-27), kahden kevään kuusi pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 3+1=4 (+3).

29-vuotias maskulainen on edustanut pääsarjassa Ilvestä, HPK:ta, TPS:ää ja Tapparaa. Tuominen on voittanut urallaan Mestiksen mestaruuden ja hopean.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.