KHL:n ainoassa keskiviikkona pelattavassa ottelussa nähtiin melkoinen kylvetys, kun Dinamo Minsk kaatoi vieraskaukalossa Sibir Novosibirskin tennislukemin 6-0.

Dinamo ratkaisi kamppailun jo avauserässä paukuttamalla vajaassa 11 minuutissa peräti viisi maalia.

KHL kertoo Twitter-tilillään valkovenäläisryhmän tehneen samalla itäliigan historiaa nopeimmin pelin alusta viisi maalia iskeneenä joukkueena.

Maalijuhlat alkoivat ajassa 2.01, kun minskiläisryhmän puolustaja Brennan Menell yllätti Sibirin maalia vartioineen Harri Säterin.

Dinamo lisäsi johtonsa 2-0:aan ajassa 7.33 ja Säterin tilalle maaliin luisteli Anton Krasotkin.

Säteri vaihdettiin kuitenkin takaisin ajassa 10.57, kun Dinamo iski Krasotkinin taakse vain 45 sekunnissa peräti kolme maalia.

Tämän jälkeen 30-vuotiaan Leijonat-vahdin onnistui ottelussa ohittamaan ainoastaan muutaman vuoden takaa Jokereistakin tuttu Brandon Kozun ylivoimalla toisen erän lopussa.