Mestiksestä on puhuttu sarjan olevan ”tuhansien tarinoiden Mestis” – eikä ihme, sillä pelit tarjoavat kaudesta toiseen ties minkälaisia erikoisuuksia kovista pelaajahankinnoista kaukalon ulkopuolella tapahtuviin mitä kummallisimpiin ilmiöihin ja toisinaan vaikkapa ihmeellisiin tuloksiin.

Viimeksi mainitusta saatiin makupala keskiviikkona, jolloin RoKi pöllytti IPK:ta uskomattomin lukemin 10-2. Erikoisinta tuloksessa oli se, että voittajajoukkue keikkuu sarjassa keskikastissa ja IPK kärjessä!

– Ei auta selittää mitään. Kaveri ansaitsi täysin voittonsa ja meillä on jokaisella, joka bussilla Iisalmesta Rovaniemelle matkusti, iso peiliin katsomisen paikka. Kaikkien pitää tarkastella omaa tekemistään, IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen kommentoi seuran kotisivuilla.

RoKille eniten tehoilivat Gabin Ville saldolla 1+4=5, sekä Joonas Alanne (1+3=4), Ville Heikkinen (2+1=3), Sebastian Moberg (2+0=2) ja tehot 1+1=2 iskeneet Robin Colomban sekä Alex Levänen. Miro Lehtimäkikin ylsi kahteen pinnaan alustettuaan pari maalia.

– Nyt tärkeintä on se, miten tämä murskatappio käsitellään joukkue- sekä yksilötasolla. Tulokseen emme voi enää vaikuttaa, vaan vain ja ainoastaan siihen mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Härkönen jatkoi.

Mestis-kausi jatkuu torstaina kolmella pelillä. KeuPa HT isännöi JoKPia, KOOVEE K-Vantaata ja TUTO K-Espoota.