Viime viikolla vain yhden KHL-ottelun pelannut Jokerit palasi tositoimiin maanantai-illan kotiottelussaan Traktor Tsheljabinskia vastaan.

Yhdeksän pelaajaa takaisin kokoonpanoonsa koronakurimuksensa jälkeen saaneet helsinkiläiset johtivat ottelua Jesse Joensuun ylivoimamaalilla toiselle erätauolle mentäessä lukemin 1-0.

Päätöserässä kovakuntoisen vierasjoukkueen pelivire nousi kuitenkin ratkaisurooliin seitsemän viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ennen maaanantaita voittaneiden vieraiden tehtailtua kolme maalia vain reilussa kolmessa minuutissa. Kolmannen erän synkkä kolmeminuuttinen takasi vieraille 1-3-vierasvoiton. Voitto oli samalla Traktorille ensimmäinen vierasvoitto Jokereista KHL:ssä.

Vain kaksi ottelua viimeisestä kuudesta kamppailustaan voittanut narrilauma jatkaa KHL-kauttaan keskiviikkona kotiottelulla Kunlunia vastaan. Jokereiden urakka jatkuu tuon jälkeen heti torstaina vierasottelulla Lokomotiv Jaroslavlia vastaan.