Winnipeg Sun -lehti on järjestänyt sivuillaan fanigallupin jossa aviisi kysyi Winnipeg Jetsin faneilta, kenestä pelaajasta seuran pitäisi luopua seuraavaksi.

Gallupin kärkeen ei suinkaan noussut siirtohuhuissa tiiviisti pyörinyt Patrik Laine, sillä peräti 80 prosenttia vastaajista oli suomalaistykin kauppaamista vastaan. 75 prosentin mielestä seuran pitäisi sen sijaan sorvata 22-vuotiaalle hyökkääjälle jatkosopimus jo ennen tulevan kauden alkua.

Laineen sijaan listan ”kärkeen” nousi nuori hyökkääjä Jack Roslovic. 23-vuotiaalla kesän 2015 ykköskierroksen varauksella ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa sopimusta Jetsin kanssa, joskin mies on yhä rajoitettu vapaa agentti ja oikeudet pelaajaan ovat seuralla.

Kyselyyn vastanneista peräti 60 prosenttia on Roslovicin kauppaamisen kannalla jatkosopimuksen sijaan. Entinen superlupaus on iskenyt 180 NHL-pelissään vaisut tehot 26+41=67 tehopistettä, eikä nuorukainen näytä odotuksista huolimatta nousevan Jetsin tulevaisuuden ratkaisupelaajien joukkoon.