Jukureita kylvetettiin olan takaa – näin mikkeliläisseurasta kommentoitiin totaalista farssia: ”En voi uskoa, enkä ole ollut koskaan vastaavassa”

© Kuva: Taneli Niinimäki

HIFK pisti tuulemaan keskiviikkona oikein urakalla, kun se tuhosi Jukurit historiallisen tylyin numeroin 11-1. Isäntien Anton Lundell sivusi 2000-luvun korkeinta pistemäärää yhdessä ottelussa. Ennen häntä samaan on viimeisten 20 vuoden aikana yltänyt viisi pelaajaa – viimeksi HIFK:n Lennart Petrell lähes yhdeksän vuotta sitten.

Mutta miten tappiota kommentoitiin Jukurien leirissä? Päävalmentaja Marko Kauppinen antoi Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa varsin tyynen, ja samalla asiallisen oloisen haastattelun.

– Katastrofi, pahin mahdollinen alku otteluun. Hävisi kaikki pelin sisällä vielä. En voi uskoa, enkä ole ollut koskaan vastaavassa, ex-pelaaja sanaili.

– Asiassa on aika paljon käsiteltävää, jotta joukkueena pystytään menemään eteenpäin. Meillä on pari päivää aikaa käsitellä tämä ennen seuraavaa peliä.

Jukurien urakka Liigassa ei viikonloppuna ainakaan ennakko-odotusten mukaan helpotu. Se kohtaa lauantaina kotikaukalossaan Ilveksen. Tupsukorvat ovat sarjan kärki.

– Tämä oli luokaton, katastrofaalinen esitys meiltä. Jokaisen pitää kantaa vastuu tästä.

Jukurien Instagram-tilillä noloa selkäsaunaa pahoiteltiin.

– Anteeksi. Tämä on kaikki, mitä voimme tänään sanoa kannattajillemme ja kumppaneillemme, kuvaan ja sen tekstiin kirjoitettiin.

Savon sarvipäät keikkuvat Liigassa viimeisenä. Kauden 14 peliä ovat tuoneet vain 11 pistettä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.