Puun takaa lätkäpodcast sai aiemmin tänä vuonna vieraakseen Rasmus Ristolaisen, joka kertoi ison paljastuksen menneeltä NHL-kaudelta.

Buffalo Sabres -puolustaja oli liitetty talvella median toimesta huhuissa Tampa Bay Lightningiin, eikä tämä ollut mennyt selvästikään ohi edes sarjan suurimmilta tähdiltä, kun huhu nousi esille kesken Sabres-Lightning-ottelun.

– Siitä on hauska tarina, kun kauheet huhut alkoivat viime kaudella deadline-päivänä, ja pari viikkoa ennen sitä pelattiin Tampaa vastaan.

– Ne tulivat alivoimalle, ja (Steven) Stamkos tuli siihen b-pisteen kaarelle mun viereen ja mä sanoin sille, että ”Vittu kato sitten, ettet ammu suuhun. Pidät laukauksen matalana.” Mä sanon niin aina kaikille. Sit se sano, että ”Joo, joo, en mä halua sua loukkaannuttaa, sä pelaat meillä ens viikolla”. Ja mä sanoin, että ”Alright, sopii”, Ristolainen paljasti.

Puheista huolimatta siirtoa ei kuitenkaan koskaan tapahtunut. Ristolainen ei osannut myöskään kertoa, että oliko kauppa edes koskaan lähellä.

Suomalainen on pelannut koko NHL-uransa Sabresissa.