Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on ollut viime vuosina yksi NHL:n ahkerimmista kiekkopomoista pelaajasiirroilla mitattuna. Columbuksen toimistolla riittää kiirettä myös ennen ensi kauden alkua.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo, että Columbus on tekemässä isoja hankintoja ennen seuraavan kauden alkua.

– Uskon, että he ovat katselleet Mike Hoffmania ja Mikael Granlundia, ellei jopa kumpaakin. En olisi yllättynyt, jos vähintään toinen näistä pelaajista olisi Blue Jacketsissa ennen seuraavan kauden alkua, Friedman kertoo.

Hoffman on tällä hetkellä vaihtomarkkinoiden kuumin nimi. 30-vuotias hyökkääjä iski viime kaudella Florida Panthersissa 69 ottelussa tehot 29+30=59. Mikael Granlund on markkinoiden toiseksi paras hyökkääjä Hoffmanin jälkeen.

Friedman mainitsee, että Columbus saattaa yrittää saada palkkasäästöjä hankkiutumalla eroon Brandon Dubinskyn 5,85 miljoonan dollarin vuosipalkkaisesta sopimuksesta. 34-vuotias hyökkääjä ei pysty pelaamaan vammojensa vuoksi, mutta sopimusta on vielä jäljellä yhden kauden verran.