Liigassa nähtiin lauantain kierroksella jättimäinen yllätys, kun sarjajumbona ollut Jukurit kaatoi sarjakärki Ilveksen maalein 5-3.

Ottelulla oli erikoiset lähtökohdat, sillä Jukurit oli juuri kärsinyt 1-11-tappion HIFK:ta vastaan. Ilves saapui puolestaan Mikkeliin peräti seitsemän ottelun voittoputkessa.

Tamperelaiset saivat kamppailuun myös toivotunlaisen alun, kun joukkue karkasi avauserässä 2-0-johtoon. Toisesta erästä tuli kuitenkin Jukureiden juhlaa, kun isännät paukuttivat peräti neljä osumaa.

Kolmannessa erässä sisuuntunut Ilves kavensi pelin vain puolen minuutin jälkeen 3-4:een, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Jukurit karkasi jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Päätöserän viimeisillä minuuteilla Ilves painoi vimmatusti päälle, mutta Leijonissakin pelannut Sami Rajaniemi venyi komeisiin torjuntoihin ja varmisti voiton mikkeliläisille.

Jukureiden voiton myötä Sport valahti sarjassa viimeiseksi.