Kaudella 2021-22 NHL:ssä debytoivan laajennusjoukkue Seattle Krakenin historian ensimmäinen GM Ron Francis toimi aiemmin Carolina Hurricanesin GM:nä vuosina 2015-2018.

The Hockey Writers julkaisi listan Hall of Fameen pelaajauransa jälkeen valitun Francisin Hurricanes-aikojen parhaista peliliikkeistä.

Listan sijalta neljä löytyy Sebastian Ahon löytäminen kesän 2015 varaustilaisuuden 2. kierroksella, numerolla 35. Aho nousee helposti Hurricanesin Francis-aikakauden parhaaksi varaukseksi.

Kolmossijalle sivusto rankkaa Teuvo Teräväisen hankinnan Chicago Blackhawksista kesällä 2016. Francis luopui kaupan yhteydessä ainoastaan yhdestä 2. kierroksen ja yhdestä 3. kierroksen varausoikeudesta saaden Teräväisen lisäksi paluupostissa loukkaantumistensa vuoksi uransa vain muutaman Hurricanesissa pelatun pelin jälkeen lopettaneen Bryan Bickellin.

Francisin parhaaksi peliliikkeeksi THW listaa legendaarisen Mr. Game Sevenin, Justin Williamsin tuomisen seuraan kesällä 2017. Sivusto muistutti kolminkertaisen Stanley Cup -mestarin olleen synonyymi voittamiselle, minkä takia miehen mukanaan tuoma kokemus kovista paikoista tekee tästä Francisin Hurricanes-aikakauden onnistuneimman UFA-kaappauksen.