Koronavirus aiheuttaa jälleen ottelusiirtoja Liigassa – ”Ihmisten turvallisuus on kaikki kaikessa”

© Kuva: Juha Tamminen

Pahentuva koronavirustilanne aiheuttaa jälleen muutoksia Liigan otteluohjelmaan.

Tällä kertaa Pelicans joutuu siirtämään otteluitaan Päijät-Hämeen leviämisvaiheeseen siirtyneen koronatilanteen vuoksi. Alueella otetaan käyttöön uusia rajoitustoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet kielletään maanantaista 30.marraskuuta alkaen. Rajoitustoimenpiteet kestävät 14.joulukuuta asti.

– Ihmisten turvallisuus on kaikki kaikessa, joten ymmärrämme hyvin päätöksen. Meille tämä kuitenkin aiheuttaa lisää taloudellisia haasteita, sillä normaalisti marraskuun loppu ja joulukuun alku ovat pikkujouluaikaa ja kassan näkökulmasta ylivoimaisia pelipäiviä. Nyt meillä tulee lähes kuukauden kotiottelutauko, joten iso työ tämän paikkaaminen on, toteaa Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen seuran nettisivulla.

Rajoitustoimenpiteistä johtuen Pelicansin 5.joulukuuta pelattavaksi suunniteltu kotiottelu Lukkoa vastaan siirtyy ja uusi pelipäivä on 19.joulukuuta. Lisäksi 12.joulukuuta otteluohjelmassa ollut kotiottelu HIFK:ta vastaan siirtyy ja uusi pelipäivä on 9.tammikuuta 2021.

Liiga vahvistaa nettisivullaan myös kahden Pelicansin vierasottelun siirrot.

8.joulukuuta pelattavaksi merkitty Lukko–Pelicans siirtyy pelattavaksi 5.joulukuuta ja 10.joulukuuta suunnitellun Jukurit-Pelicans-kamppailun uusi päivämäärä on 12.joulukuuta.

Rajoitusten vuoksi kotiotteluitaan ovat tällä kaudella Liigassa joutuneet ennen Pelicansia siirtämään jo Sport ja HIFK.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.