Suomalaisvalmentajilla koronatartunta Itävallassa – seuralta poikkeuksellinen erikoisjärjestely!

© Kuva: Juha Tamminen

Monikansallisen IceHL-sarjan (entinen EBEL) itävaltalaisseura Klagenfurter AC on joutunut turvautumaan valmennuksessaan poikkeusjärjestelyihin, kun sekä päävalmentaja Petri Matikainen (arkistokuvassa) että apuvalmentaja Juha Vuori antoivat maanantaina positiiviset koronanäytteet.

11 joukkueen sarjassa parhaillaan kolmantena majaileva Klagenfurter tiedottaa nettisivullaan, että ryhmän penkin takana ovat toistaiseksi yhdysvaltalaispuolustaja David Fischer, sekä maalivahtivalmentaja Andrej Hočevar.

32-vuotias Fischer on pelannut joukkueessa jo neljällä edellisellä sesongilla, mutta on ollut kuluvalla kaudella loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Fischer ja Hočevar hoitivat valmennuspestiään ensimmäisen kerran tiistain 1-2-vierastappiossa Bratislava Capitalsia vastaan.

Matikainen ja Vuori ovat Klagenfurterin tiedotteen mukaan aktiivisesti yhteydessä joukkueen väliaikaisvalmentajiin.

Matikainen työskentelee seuran päävalmentajana nyt kolmatta kauttaan.

Meritoitunut luotsi on toiminut aiemmin Liigassa Bluesin, HIFK:n ja Pelicansin päävalmentajana. KHL:ssä hän on toiminut Avangardin Omskin ja Slovan Bratislavan vastuuluotsina. Hänet muistetaan myös Leijonien valmennustiimistä Jukka Jalosen apulaisena kevään 2011 MM-kultaa voittaneessa joukkueessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.