KHL:ssä jysähti! Liigan takavuosien pistepörssivoittaja vaihtaa Pietarin SKA:n riveihin

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoon paidassa Liigan pistepörssin kaudella 2018-19 voittanut ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall vaihtaa maisemaa KHL:ssä.

Viime kaudesta alkaen Sotshia edustanut 26-vuotias Strömwall siirtyy loppukaudeksi itäliigan jättiseura Pietarin SKA:n riveihin. Toiseen suuntaan pelaajakaupassa matkaa kolme SKA-pelaajaa, 24-vuotias puolustaja Vladislav Valentsov sekä 23-vuotiaat hyökkääjät Ivan Volodin ja Vladislav Kurbatov.

Strömwall ehti pelata Sotshissa reilun kauden aikana 78 ottelua tehoin 29+26=55. Ruotsalainen ihastutti ennen KHL-siirtoaan kahden kauden ajan Kouvolassa. Varsinkin jälkimmäinen kausi jäi kaikkien Liigaa seuraavien mieliin hyökkääjän iskettyä 52 runkosarjapeliin tehot 30+27=57.

Ruotsalaisen siirrosta uutisoitiin sunnuntaina Sotshin kotisivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.