Peräti seitsemissä eri MM-kisoissa Saksaa edustanut, ja näissä 36 peliä pistein 1+3=4 (-9) pelannut Andre Rankel on ripustanut hokkarit naulaan 35 vuoden iässä loukkaantumisen takia. Upeat seitsemän kertaa maan mestaruuden voittanut hyökkääjä edusti maatansa myös vuoden 2010 talviolympiaisten neljässä ottelussa (0+1=1, 0)

Rankelin uran loppumisesta kertoi tämän viimeiseksi ja oikeastaan ainoaksi jäänyt joukkue Eisbären Berlin nettisivuillaan. Rankel kantoi DEL-liigan joukkueessa C-kirjainta kaudesta 2012-13 lähtien. Pelaaja luuti joukkueessa käytännössä koko uransa, sillä vain uran alkuvuodet menivät juniorina alasarjoissa Berlin Capitalsissa.

– Totta kai on sääli, että minun on lopetettava urani tähän. Olisin halunnut pelata jääkiekkoa vielä pari-kolme vuotta, mutta valitettavasti olkapääni ei enää anna myöten. Jääkiekko on ollut iso osa elämääni tähän asti, ja se on muovannut minua paljonkin, Eisbärenissä peräti 865 ottelua pelannut Rankel kertoi.

– Päivät eivät välttämättä ole aina olleet helppoja, mutta minulla on ainoastaan hyviä muistoja. Paljon kiitoksia Eisbärenille!

Seuran toimitusjohtaja Peter John Lee ylisti Rankelin olevan yksi Eisbärenin historian suurimmista.