Mestis tiedottaa kovista ratkaisuista: Osa joulukuun peleistä jää pelaamatta – myös lisäperuutukset mahdollisia!

© Kuva: Ilari Isotalo

Mestis tiedottaa nettisivullaan sarjan joulukuun keskeytyksen aiheuttamista vaikutuksista.

Sarjan hallitus on päättänyt, että sarjaohjelmassa 4. – 16.joulukuuta olleet ottelut perutaan eikä niitä tulla enää pelaamaan. Loput joulukuun ohjelmassa olleet ottelut siirretään puolestaan pelattavaksi 17. – 27.maaliskuuta 2021 väliselle ajalle.

Mestiksen on tarkoitus jatkua jälleen 2.tammikuuta, mutta mikäli tammikuusta alkaen otteluita joudutaan jättämään pelaamatta joko karanteenien, viranomaissuositusten tai viranomaisten päättämien rajoitustoimien vuoksi, niistä siirretään ainoastaan ne, jotka voidaan pelata tekemättä kohtuuton määrä muita ottelusiirtoja. Mikäli otteluita ei voida siirtää pelattavaksi viimeistään 27.maaliskuuta 2021, ne perutaan.

Sarjan pudotuspelit pyritään pelaamaan suunnitellulla tavalla 31.maaliskuuta 2021 alkaen.

Mestiksen tiedote pudotuspelien sääntöjen kera löytyy kokonaisuudessaan täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.