Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mitalihaaveille tuli sunnuntaina todellinen kuolinisku, C-Moren ja Expressenin asiantuntija Sanny Lindström kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan.

Aikaisemmin sunnuntaina julkisuuteen kantautui tieto, että Ruotsin ykkössentteriksi kaavailtu Karl Henriksson joutui jättämään koronavirustartunnan takia MM-kisat väliin.

Ruotsin sentteriosasto oli jo ennestään äärimmäisen kapea, sillä SHL:ssä komeaa jälkeä tehnyt William Eklund joutui myös jäämään pois MM-kisoista koronaviruksen takia.

– Eklund eilen, ja Henriksson tänään. Kiitos ja näkemiin. Tämä ei pääty hyvin, Lindström aloitti kolumninsa, jonka otsikkona oli ytimekkäästi ”Mikä painajainen”.

Lindström ei näe Ruotsin joukkueelle mitään mahdollisuuksia Nuorten MM-kisojen huippumaita vastaan.

– Ruotsin heikkous oli jo ennestään keskushyökkääjät, ja nyt ilman kahta heidän parasta keskushyökkääjää, en näe heillä mahdollisuuksia Kanadaa, Yhdysvaltoja tai Venäjää vastaan, Lindström lataa.

– Myöskin Elmer Söderblomin pelaaminen MM-kisoissa on vielä epävarmaa, sillä Frölundan hyökkääjä joutui jättämään edellisen ottelunsa kesken jalkavamman takia. Jalka ei ole vieläkään parantunut, asiantuntija jatkoi.

Lindström uskoo, että Ruotsi on näillä näkymin jäämässä ulos mitalitaisteluista.

– Nyt meidän vain täytyy laittaa sormet ristiin, ettei useampi pelaaja sairastu koronavirukseen. Joskin, me voimme jo nyt unohtaa kaikki mitalit, Lindström tilittää.