Kanadalaispelaaja Tyler Morley oli Liigassa kovaa valuuttaa, kun hän latoi sekä SaiPassa että Tapparassa hurjia pisteitä kausina 2018-20. Ensiksi mainitussa Morley summasi kaikkiaan saldon 17+26=43 (+6) 60 pelissä, Tampereella saldo oli 37 pelissä 14+24=38 (+19).

Nyt sentteri on sen sijaan ollut totaalisen ulapalla Ruotsissa Skellefteån joukkueessa. Neljättä kautta putkeen Euroopassa pelaava hyökkääjä on viimeistellyt 23 pelissä surkeat tehot 1+0=1 tehotilaston näyttäessä onnetonta lukemaa -10.

Vajaan parin viikon päästä 30 vuotta täyttävä keskushyökkääjä kruunasi surkean vireensä viikonloppuna Brynäsiä vastaan säheltämällä itsensä suihkuun poikittaisesta mailasta. Brynäsin Anton Rödin sai mailaa käkättimeensä ikävän näköisellä tavalla päätöserän alussa.

TV4 Hockey

@TV4_Hockey
Tyler Morley åker på matchstraff efter den här situationen. #twittpuck

Burnabylaisen sopimus kattaa tämän kauden, mutta periaatteessa kolmosketjun pelaajan lähteminen nykyisestä seurasta kesken kauden ei olisi minkään valtakunnan ihme.

Skellefteå voitti Brynäsin jatkoajalla 6-5 Morleyn soheltamisesta huolimatta. Joukkue on sarjakutonen ja Brynäs viimeistä edellinen, 13:s.

LUE MYÖS:

Pitkään työttömänä ollut leijonahyökkääjä aloittanut uudessa joukkueessa tehokkaasti