Liigasta ja Leijonista tunnettu suomalaishyökkääjä Antti Erkinjuntti (arkistokuvassa) oli pitkään syksyllä pelaamatta, mutta nyt mies on löytänyt itselleen uuden työnantajan Slovakiasta. Laituri viilettää Dukla Michalovcen paidassa, ja siellä jälki on ollut hyvää.

Michalovce löylytti sunnuntaina sarjajumbo L. Mikulasin päiväpelissä 7-1, ja joukkueensa ykkösketjuun noussut Erkinjuntti summasi tehot 2+1=3. Hänen koko kauden saldo kolmessa on pelissä on hieno 2+2=4 (+1).

Suomalaisen kanssa samassa ottelussa pelasivat joukkuekaveri, pakki Sameli Ventelä sekä Mikulasin puolustaja Kalle Valtola. Erkinjuntin ja Ventelän Michalovce on 12 joukkueen sarjassa seitsemäntenä, Mikulas on pikkuisen paljon tukalammassa paikassa – viimeisenä miinus yhdellä pisteellä.

Leijonia edellisen kerran kaudella 2017-18 edustanut Erkinjuntti pelasi viime kaudella Sportissa 56 Liigan runkosarjapeliä tehoin 9+18=27 (-12).