Nuorten MM-kisojen televisiointioikeudet omistava Discovery Finland on julkaissut MM-kisatiiminsä.

MM-kisoissa studioisäntänä toimii Juhani Henriksson ja asiantuntijoina Teemu Selänne, Kimmo Timonen, Tuomas Grönman, Niklas Hagman sekä Oskar Osala. Otteluita selostavat J-P Jalo ja Juhavaltteri Salminen.

– Selänne on yhä olympiajääkiekon kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi ja Suomen viimeisimmän miesten olympiamitalijoukkueen kapteeni. Hän oli mukana TV5:n tiimissä vuoden 2018 olympialaisissa. Tuo projekti oli kaikille mukana olleille niin hieno kokemus, että Teemun halu jatkaa yhteistyötä kanssamme ei yllättänyt, Discovery Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen kommentoi tiedotteessa.

Nuorten MM-kisat pelataan 25.12.-6.1. Ottelut näkyvät TV5:lla ja Dplayssä. Näet MM-kisojen lohkojaon ja otteluohjelman täältä.