Kaudella 2012-13 Rauma Lukossa ihastuttaneen Justin Azevedon sopimus KHL:n huippuseura Ak Bars Kazanin kanssa on päättymässä kesken sopimuskauden, uutisoi BUSINESS Online.

32-vuotias keskushyökkääjä lensi Kanadaan joulukuun alussa seuran annettua pelaajalle kaksi viikkoa vapaata perhesyiden vuoksi. Nyt Azevedo on kuitenkin ilmoittanut seuralleen jäävänsä pysyvästi kotimaahansa, minkä vuoksi osapuolet etsivät parhaillaan ratkaisua sopimuksen purkamiseksi.

Lukossa pelaamansa kauden aikana 58 pelissä tehot 20+38=58 takonut hyökkääjä on pelannut varsin tehokkaan alkukauden KHL:ssä. Jo seitsemättä kauttaan Kazania edustanut konkari on nakuttanut alkukauden 30 ottelussaan 22 (5+17) tehopistettä.

Azevedo on 85 miljoonan ruplan eli 928 000 euron vuosipalkallaan Kazanin parhaiten palkattu pelaaja. Mies valittiin KHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi keväällä 2018 hyökkääjän johdatettua seuransa Gagarin Cupin voittoon.