Jokerit jatkaa tiistai-iltana KHL-kauttaan, kun se kohtaa vieraskaukalossa Dinamo Minskin.

Helsinkiläisryhmälle kyseessä on viimeinen kamppailu ennen joulua ja ruotsalaismaalivahti Anders Lindbäckille ottelu on peräti neljäs neljään päivään.

32-vuotias Lindbäck urakoi viikonloppuna Suomea ja Tshekkiä vastaan Moskovassa pelatussa kauden toisessa EHT-turnauksessa Channel One Cupissa. Maanantaina hän oli puolestaan maalilla Jokereiden vieraskamppailussa Vitjaz Podolskia vastaan.

Lindbäckin urakoinnin taustalla on Jokereiden maalivahtitandemin toisen osapuolen, Janis Kalninsin poissaolo. Varamaalivahtina on Samuel Jukuri, joka ei ole pelannut vielä otteluakaan KHL:ssä.

Jokerit jatkaa samalla, vajaamiehisellä kokoonpanolla kuin maanantaina Vitjazia vastaan. Syynä tähän ovat loukkaantumiset sekä viime perjantaina tullut positiivinen koronavirustestitulos, jonka vuoksi viranomaiset ovat asettaneet joukkueen jäseniä karanteeniin tartunnan ja altistumisten takia.

Penkin takana päävalmentajan tehtäviä hoitaa Lauri Marjamäen poissa ollessa Pekka Kangasalusta apunaan Ari-Pekka Pajuluoma ja Markus Ketterer.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 48 Henri Ikonen
19 Veli-Matti Savinainen (A) – 10 Jordan Schroeder – 12 Marko Anttila (C)
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 41 Antti Pihlström
40 Rasmus Lahnaviik – 26 Konsta Hirvonen

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (35 Samuel Jukuri)