Yleisurheilijan somepäivitys paljasti: Leijonissakin pelannut hyökkääjä siirtyy KHL:stä joko Ilvekseen tai Tapparaan

© Kuva: Ilari Isotalo

Ilves tai Tappara on vahvistanut rivejään 30-vuotiaalla hyökkääjä Matias Myttysellä. Miehellä on kokemusta Leijonistakin kolmen ottelun verran.

Sekä keskellä että laidassa viihtyvä pelimies on pelannut tällä ja viime kaudella Jokereissa KHL:ää kaikkiaan seitsemän ottelun verran pisteittä (-4), viime kaudesta suurin osa meni SHL-joukkue Malmössä. Runkosarjan 38 peliä toivat tehot 13+10=23 (0).

Huhut Myttysen siirrosta Tampereelle lähtivät käyntiin tiistaiaamuna pelaajan tyttöystävän, aitajuoksija Lotta Haralan Instagram-statuksesta.

– Mun suurin tuki, tsemppari ja kannustaja. En voi koskaan tarpeeks kiittää siitä, kuinka aina annat kaikkes mun uran eteen. Vihdoin mulla on mahdollisuus yrittää olla edes hitusen samanlainen tuki sulle, kun ensimmäistä kertaa pelaat samassa kaupungissa, jossa itse asun. Tästä kaudesta tulee unohtumaton!

– Mutta arvatkaa kummassa joukkueessa? Harala arvuutteli.

Tamperelainen Radio Fun kertoi tiistaina, että sen tietojen mukaan pelaajan uusi joukkue on Ilves. Siirto tupsukorviin olisi siinä mielessä eittämättä looginen veto, että Ilveksestä ovat lähteneet lyhyen ajan sisään pois hyökkääjät Arttu RuotsalainenBarrett Hayton ja Ondrej Roman.

Myttynen on Ilveksen kasvatti, ja Liigan parhaalla runkosarjakaudellaan hän on onnistunut nakuttamaan miehekkäät 39 (14+25, +8) pinnaa. Ne syntyivät KalPassa talvella 2016-17.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?